„Варненци, пазете се от нагли обирджии на коли“

0
18
Снимката е илюстративна. Източник: Пиксабай
Снимката е илюстративна. Източник: Пиксабай

Това е написал Ричард Петров от Варна във Фейсбук профила си. Човекът е станал жертва на крадци и чрез поста си иска да предупреди хората да бъдат по-предпазливи:

„Вчера следобед бях тръгнал със семейството си на разходка до местността „Фичоза“. Да не повярва човек като за събота имаше около десетина автомобила и без да очаквам нещо подобно като обири си паркирах колата, заключих я и преди да се отдалечим от колата забелязах двама подозрителни мъже, които се задаваха по пътя, разговаряйки си на висок тон. Игнорирах ги и се запътихме до някое хубаво място близо до автомобила без да се усетя, че портфейлът ми е в чекмеджето на шофьорската врата, в който са ми и всички документи и 380 лв кеш.

След като се настанихме усещах, че нещо не е наред и реших да хвърля един поглед към колата. Тогава видях един от тези мъже как се е подпрял до колата ми на едно дърво и наблюдава, но откъде да ми мине на акъла, че може да става на въпрос за обир и не предприех мерки.

След като решихме да тръгваме и стигнахме до колата, ми направи впечатление, че и 2-те предни врати са отворени при положение, че ги бях заключил. Погледнах веднага към портфейла беше на място, но като го отворих нямаше нито един лев освен стотинки и документи. Не съм подавал сигнал на 112, защото не мисля че щяха да ми помогнат особено, освен да ми загубят времето.

Надявам се с този пост да помогна на някой да бъде по внимателен!!!

А, на господата джамбази, искам да пожелая със здраве да си похарчат паричките, по богати няма да станат, за нещо умно няма да ги дадат, както са ги взели, така и ще си заминат.“

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от