Варненските данъчни продават луксозни коли и накити

0
98
Сникка: НАП

Варненските данъчни обявиха за продан половин апартамент, магазини, автомобили, паркоместа и накити, съобщават информационните агенции в морската столица.

Сред возилата има и такива на луксозни марки като например BMW X5, произведен 2002 г. Неговата начална тръжна цена ще бъде 7 хил. лева. С 10 години по-нов Mercedes C220 е оценен на 22 хил. лева.

Сред предлаганите за продан имоти е и 1/2 идеална част от апартамент на четвъртия етаж с обща площ близо 106 кв. м. Жилището се намира в местността Свети Никола. Състои се от дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалет, самостоятелен тоалет, коридор. В апартамента има СОТ и слънчева инсталация за топла вода с плоски колектори, монтирани на покрива, PVC дограма, вътрешните врати са МДФ, масивни дървени. Първоначалната цена е 63000 лв, пише Varna24.

От варненската приходна агенция предлагат и златен синджир, който тежи над 50 грама, с начална цена 2141 лева.

Предлага се и склад с начална цена от над 44 хил. лева. Той се намира се на ул. „Генерал Колев“. Площта му е почти 47 квадрата. На същия адрес се продава и друго помещение, но с по-малки размери. За него се искат около 30 хил. лева.

Началната цена на магазин от 75 квадрата на ул. „Божур“ е 88 хил. лева. В Цветния квартал данъчните продават и не малък брой паркоместа. Цените им са около 5 хил. лева.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments