Варненски полицаи и пожарникари вероятно ще присъстват на протеста заради ниското заплащане на нощния труд

3
786
Полиция
Снимка: МВР

Работещи в системата на Министерството на вътрешните работи във Варна най-вероятно ще присъстват на протест в София с искане за по-високо заплащане на нощния труд. Това съобщиха от местната организация на Синдикалната федерация на служителите в МВР за „Фокус“.

Служителите ще протестират срещу заплащането от 25 стотинки на час за нощния труд. Те ще настояват то да бъде вдигнато поне за 2.50 лева на час.

До дни ще стане ясно дали Българският лекарски съюз и Българската асоциация по здравни грижи ще подкрепят протеста на служителите на МВР. Протестът ще бъде на 5 юли от 14 часа в София.

Абониране
Известие от
guest
3 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Анонимен
Анонимен
3 години по-рано

Варненските специално полицаи не заслужават и 0,20 стотинки нощен труд защото от всякъде масово по улиците по кафенета и заведения хората говорят за 100миза минимален размер на катаджии и то стоящи по такъв хитър начин и полуприкрити на места със висока степен на потенциално нарушение но вместо да са застанали на абсолютно открито място като по този начин виждайки се панорааамно ясно публично отдалеч и така да респектират водачите на МПС та те застават полуприкрити на изненадващи места за да могат после да следват други решения на евентуални нарушения . Това едно другото няма елементарна съгласуваност дори в районното или… Прочети още »

Анонимен
Анонимен
3 години по-рано

Пожарникарите няма как да не се отзоват на пожара ама полицаите във град Варна огънят да ги гори!!!!!

Анонимен
Анонимен
3 години по-рано

Ама така колко проверки не са извършени и напрактика прикрити ,да и навика им да задават въпроси -отговори на гражданите особенно на жените от типа“той вече не ти го ръга и ти затова ли бичиш“?
Аз питам вас служители като знаете вие така да питате вие имате ли жени че и дъщери а на тях кой им го ръга например като сте на работа?Държава!!!!!