В помощ на пчеларите – 120 000 медоносни дървета ще бъдат засадени в страната ни

0
497
Снимка: Гората.бг
Снимка: Гората.бг

120 000 медоносни дървета ще бъдат засадени в страната ни. Това ще се случи тази есен, а дейността е в помощ на пчелите и пчеларите. Инициативата е на „Гората.бг“. Организаторите споделят, че се нуждаят от помощ, за да ги опаковат.

Търсят доброволци, с които утре да се погрижат за първите 50 000. Всеки, който желае може да се включи. Никола Рахнев, който стои зад инициативата обяснява:

Срещата е в 10:30 часа в кв. Бояна, София. Чакаме се на адрес: ул.“Брезите“ 24 – по навигация ще Ви заведе точно там. После се качете покрай зелената телена ограда или се обадете на 0889 06 77 77 – Никола. Има и удобен градски транспорт – автобус 64.

Мъжът напомня, че това е малка част от безкористните добрини, които правят. Пролетта са подарили над 80 000 дървета на пчеларите, а вече осем години обновяват природата. Допълва, че:

Тази есен подаряваме и 92 000 комплекта на деца в цяла България, с които да си отгледат собствено дърво, както и имаме много събития за засаждане на гори и правене на света по-добър.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от