В Пазарджишко: Кафене на санитарка, заразена с коронавирус, продължава да работи

4
3901
COVID-19
Снимка: Pixabay

Кафене на санитарка в частна болница, която е заразена с COVID-19, продължава да работи. То се намира на входа на пазарджишкото село Звъничево, предаде „Монитор“.

Сигнал за случващото се подадоха в социалните мрежи местни жители. Те са възмутени от отварянето на заведението й и казват, че в кафенето обслужват дъщерята и зетят на заразената с коронавирус жена, които са контактни лица.

„Цялата фамилия се разкарва из селото най-безочливо и нагло.“, е написал възмутен потребител на социалните мрежи.

От Регионалната здравна инспекция са категорични, че ще проверят случая заедно с полицаи и служители на Областната дирекция по безопасност на храните.

Абониране
Известие от
guest

4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Петя
Петя
3 години по-рано

ДАНО ИМ ОПУКАТ ГОЛЯМА ГЛОБА!!! НЕ ГИ Е СРАМ ! Алчници!

Даниел
Даниел
3 години по-рано
Reply to  Петя

Госпожо моля ви не говорете без да знаете.Познавам цялото семейство ЛИЧНО и са им направили всички необходими тестове и са излезнали отрицателни.А също така може ли да попитам как може да се разбере кой е качил този пост.

Ирина
Ирина
3 години по-рано

Т.н. „възмутен” жител на село Звъничево, распространява неверна информация от фалшив профил в фейсбук, а вашият весник допринася за распространението на лъжи и паника сред хората. За вас е важен скандал, а не истина. Мисля че разследващи органи по този случай трябва да ви обяснят какво е наказание за подобни статии.

Деси Александро
Деси Александро
3 години по-рано

Аз съм съсед на въпросната санитарка и мога да кажа, че с очите си видях, че тестовете им за коронавирус са отрицателни- на дъщеря й и зет й. И въобще не се разхождат из селото, придвижват се с автомобили и са с маски и ръкавици. Това са лъжи, които се разпространяват.