Уволниха шофьор на линейка в Пловдив, след като пусна чалга на пациент

0
389
Линейка
Линейка. Снимка: Pixabay

Уволниха шофьор на частна линейка в Пловдив, след като пусна чалга на пациент, за да му е по-весело. Водачът е трябвало да откара болния от лечебното заведение до дома му. Оказва се, че музиката е била поръчана от самия пациент. Клипът с изпълнението беше качен във виртуалното пространство и бързо набра популярност.

Пред „NOVA“ от фирмата за частни линейки потвърдиха, че болният е поискал шофьорът да му пусне чалга изпълнението. Името на водача е Петьо. От компанията обясниха, че тяхната работа е на първо място да се съобразяват с желанието на пациентите.

След като видеото в интернет обаче стига до ръководството на фирмата за частни линейки младият шофьор Петьо е уволнен. Ден по-късно обаче роднините на пациента отишли в офиса и поискали той да бъде върнат на работа, като потвърдили, че водачът е изпълнявал желанието на болния мъж.

Лекари пък казаха, че Петьо е много добро момче и никога досега не е имал подобни прояви. Те не са го виждали и да пее в линейката, както го прави на заснетия клип.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments