Украинската красота срещу българската сила

0
278
Виктор Ангелов и Анастасия Бойчук
Виктор Ангелов и Анастасия Бойчук

Анастасия Бойчук е една от обещаващите ни надежди за бикини фитнеса в България. Тази година тя грабна абсолютната титла на страната в категория „бикини фитнес“ и е абсолютен шампион на Балканското първенство. Сред отличията й се нареждат медали от български и международни турнири.

Анастасия Бойчук
Анастасия Бойчук

Анастасия Бойчук-Настя е родена в Русия, но е израснала и завършила основното си образование в Украйна. След това кандидатства в България, където живее, тренира и работи до ден днешен. Нейното първо състезания е през 2016-а година, а към момента е  успешен бикини фитнес състезател и треньор.

За нея фитнесът не е просто спорт, а начин на живот, вдъхновение и възможност да се самоусъвършенства. Тя е добра в това, което прави и доказателството е не само визията й, но и отличията, които печели.

Този четвъртък от 20:00 часа може да гледате чаровната Настя в известното предаване за фитнес и здравословен начин на живот „10 фит минути с Виктор Ангелов“. Епизодът ще се  излъчва в Ютуб канала на предаването, а водещ ще е известният бургаски здравеняк Виктор Ангелов.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments