Украинец и българин се сбиха пред Министерството на финансите в София

1
985
Конфликт
Конфликт. Снимка: Скрийншот от видео

Напрежение между българска двойка и украинец в столичния център предизвика възмущението на десетки във Facebook. Конфликтът е заснет, а след това видеото е било разпространено в социалната мрежа.

От кадрите се чува и вижда как двамата мъже си разменят реплики, като предисторията за тях не е запечатана. Между тях е застанала руса жена, която също участва в конфликта. Мъжът плюе по украинеца и автомобила му, а след това чупи стъклен предмет в предното му стъкло. 

Посегателството върху автомобил ядосва чужденеца, който тръгва след опонента си, който същевременно се отдалечава. В резултат на това двамата се сбиват. Столичанитът крещи:

„Боклук! Украинец, ние плащаме за вас!“

Пак се стига до физическо насилие. След което бежанецът се качва в колата си и се опитва да потегли, докато другият мъж продъжава да троши колата му.

Грозната сцена се е разиграла пред сградата на Министерството на финансите, разположена на ул. „Георги С. Раковски“. Очевидците са множество – пешеходци и преминаващи автомобили.

От пресцентъра на МВР коментираха за Искра.бг, че няма постъпил сигнал за случая. Оттам уточниха:

„В Първо районно, което обслужва тази част на столичния град, нямат подаден подобен сигнал. Няма и на 112. Най-вероятно не е потърсено съдействие.“

Припомняме, че това не е първият подобен случай. В Област Бургас например има запалени и забити кирки по украински коли.

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Вили
Вили
9 месеци по-рано

Еми спорет мен момчето с афтомобила не е виновен