Учителка благодари на Софийската опера: Променихте живота на децата!

0
279
Учениците. Снимка: Софийска опера и балет
Софийска опера и балет

Учителка написа благодарствено писмо до Софийската опера. Десислава Братоева благодари на акад. Карталов и артистите от мюзикъла „Клетниците“, че са променили живота на част от възпитаниците от великотърновското СУ „Емилиян Станев“.

Преподавателката по пиано и нейната колежка по български език и литература Цвета Недева водят около 30 деца от 6-ти, 7-ми и 10-ти клас да гледат спектакъла. Не само възрастните остават очаровани.

Младежите пазят пълно мълчание и трепет над 3 часа, а след края на мюзикъла са толкова развълнувани, колкото педагозите никога не са ги виждали.

Софийска опера и балет
Софийска опера и балет

Братоева обяснява, че децата нямат търпение да пътуват отново до столицата, за да гледат отново представлението. За нея хората на сцената са вълшебници и вярва, че са докоснали и може би променили живота на момчетата и момичетата. Определя работата на артистите като най-големия учител, който винаги ще се помни. И допълва:

„Уважаеми Маестро Карталов, действително изкуството може да промени децата, възрастните хора, света! Не е ли това целта? Сега децата ще намерят нови морални ценности, ще поискат да прочетат класика Юго. Благодаря Ви, че докоснахте и нас учителите с енергията и мечтите на „Клетниците“! Благодарим Ви.“, допълва педагога.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от