Убийството в Нови Искър е било извършено още в петък

0
45
Полиция. Снимка: архив
Полиция. Снимка: архив

Убийството на четиричленното семейство в квартал Нови Искър в София е било извършено в петък вечерта, обяви градският прокурор на София Емилия Русинова пред Би Ти Ви. Такива признания е направил задържаният 25-годишен мьж. Все още се очакват съдебно-медицинските експертизи, които ще установят с точност часа на смъртта.

Когато полицаи и представители на военните отиват до къщата, вратата не е била заключена, Георги се е появил, бил е видимо зле … При влизане, полицаите са го попитали къде са неговите родители, той е отговорил, че са заминали в събота на погребение в Пловдив. Веднага е направена връзка с роднини, които са заявили, че нямат близки в Пловдив”, посочи Русинова.

Полицаите са намерили личните карти на жертвите на маса в къщата, преди да разберат за трагичния инцидент. Тя допълни, че Георги не е бил спокоен, поведението му е било странно, докато ги е развеждал из къщата, когато служителите на реда са забелязали следи от кръв.

Все още не сме наясно с мотивите, не изключваме нито една от версиите, проверява се психичното състояние на Георги, защото има налични данни, че той е имал проблеми и е посещавал психиатър. Когато е бил арестуван е говорил за МИ-6 и психотропни оръжия”, посочи Русинова.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments