Убитата в столичния квартал „Младост“ била изнудвана от жертви на измамите й

0
132
Станка Марангозова
Снимка: Скрийншот от репортаж на NOVA

Жената, която снощи беше застреляна в квартал „Младост“ 1 в София, е била изнудвана от свои жертви в миналото. Това стана ясно на пресконференция на Специализираната прокуратура и Националната полиция.

Директорът на ГДНП Христо Терзийски коментира, че преди време е имало сигнали срещу нея от юридически лица и граждани. Основната версия, по която работи полицията в момента, е за неуредени финансови взаимоотношения. Проверяват се и лични мотиви.

Според говорителя на Специализираната прокуратура Сийка Милева, Станка Марангозова най-вероятно е била жертва на организирана престъпна група. Тя е била изнудвана от лица, които са потърпевши от действията й в миналото.

Терзийски добави, че се търси мотив, но в последните години имало много.

Припомняме, че 46-годишната Станка Марангозова е била застреляна в автомобила си, докато говори по телефона. Убиецът е хвърлил в колата й бяла роза. Тялото й е било намерено от мъжа, с когото живее на семейни начала. Тя лежала на предната седалка с огнестрелна рана в главата.

В миналото си Марангозова е била обвинена, че от януари 2008 година до октомври 2011 година е източила 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея. Той е внесен от Софийската градска прокуратура. През ноември 2011 г., тя е била задържана от ДАНС за пране на пари.

Известно време след това в телевизионен ефир обвинява сина на бившата социална министърка Емилия Масларова, че я е измамил. Най-вероятно обвиненията й са несъстоятелни, защото не водят до обвинение на мъжа, когото тя набеждава. Към момента не се знае на какъв етап е делото.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments