Убиецът на русенската журналистка се изправя пред съда

0
28
Съдебна палата Русе. Снимка: Общомедия
Съдебна палата Русе. Снимка: Общомедия

Окръжна прокуратура в Русе е готова да внесе обвинителния акт срещу Северин Красимиров за убийството на журналистката Виктория Маринова на 6 октомври миналата година.

След като избяга в Германия и беше екстрадиран оттам, той призна своята вина, каза че съжалява и че е готов да понесе своето наказание. И без неговите признания беше ясно, че той е извършителят.

Върху тялото на жената и по нейните дрехи имаше изобилие от негово ДНК, показания на близки и приятели също насочиха разследващите към него. Той твърди, че се е сблъскал случайно с Маринова.

Нямал намерение да я напада и убива, но всъщност разследването показа, че я е удрял жестоко няколко пъти, след което опитал да я изнасили. Красимиров каза, че нямал съучастници, нито поръчители.

Една от версиите на полицията беше, че жертвата е била убита заради нейната журналистическа работа. Впоследствие това предположение отпадна.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от