Турнирът по бразилско джиу-джицу на „AJP“ в Бургас продължава с Гран При

0
119
Турнир по бразилско джиу-джицу на AJP в Бургас
Турнир по бразилско джиу-джицу на AJP в Бургас. Снимка: Искра.бг

Основната част от турнира на „AJP“ по бразилско джиу-джицу в Бургас приключи. Както Искра.бг ви съобщи той се провежда в зала „Младост“, като в него взеха участие 246 бойци от 21 държави. Турнирът е на „Abu Dhabi Jiu Jitsu Pro“ и това е първата толкова сериозна организация, която идва в България.

Подготовката и провеждането на турнира бяха отлични. Всички битки преминаха без инциденти. Както публиката, така и участниците в състезанието останаха доволни.
Срещите бяха изключително атрактивни.

Сега турнирът продължава с Гран При. В него ще участват победителите от предишните срещи в различните категории и възрастови групи, които са взели златни медали. Състезателите са само с кафяви и черни колани. Има и маса с представители на Община Бургас, както и спонсори и други гости.

В Гран При-то ще се включат общо 16 бойци – на два потока по осем души. Те ще играят един срещу друг на директни елиминации. В Гран При няма да имат значение категориите. Накрая ще бъде излъчен един победител.

Сред участниците в Гран При са: Даниел Стоянов, Дино Букалет, Александър Александров, Джанис Проес, Константин Мавров, Ахмед Лариби, Луис Филипе, Леонид Тодоров, Тодор Желязков, Стилиян Георгиев, Радослав Букоров, Михал Кукумберг.

Публиката очаква провеждането на Гран При с огромно нетърпение, защото срещите със сигурност ще бъдат зрелищни.

Битките по-рано също бяха проследени с интерес. Бойците от бургаския клуб на GFTeam направиха много добро представяне. Един от собствениците, треньор и активен състезател Пламен Петров-Легендата спечели всички свои срещи и взе златен медал. Той е коментатор на Гран При.

Пламен Петров-Легендата
Пламен Петров-Легендата. Снимка: Искра.бг

С победа се ознаменува и Борис Тонев от „Боен Клуб Левски София“.

Борис Тонев
Борис Тонев. Снимка: Искра.бг

Александър Александър от варненския клуб също направи изключително акрактивна среща, за която част от публиката стана на крака и започна да му ръкопляска. Той спечели срещата с ключ (прилагане на захват на противника до неговото отказване).

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments