Цветанов: Премиерът ежедневно е подвеждан

0
101
Цветан Цветанов. Снимка: пресцентър НС
Цветан Цветанов. Снимка: пресцентър НС

„Прогнозата ми се сбъдна на 100 процента. ГЕРБ е победител в изборите, но в някои от областните центрове имаше отстъпление. Шест от тях бяха изгубени. При БСП е факт, че има прираст, а ДПС бяха най-организирани“, заяви Цветан Цветанов за „бТВ“.

Според бившия заместник-председател на ГЕРБ в партията се е насадил страх от даване на мнение пред хората, които взимат решенията. Това е причината да има такива резултати.

Цветанов сравни ситуацията със забиването на главата на щрауса в пясъка. Той е убеден, че ако Борисов позволи на членовете да споделят това, което считат за слабост, нещата в партията ще се подобрят значително.

„Премиерът не трябва да се сърди, когато чува различни мнения. Имам желание да му помогна в тази посока, понеже непрекъснато е подвеждан от това, което му съобщават“, продължава Цветанов.

Председателят на Евро-атлантическия център за сигурност съветва Борисов да не се сърди на „Демократична България“ заради резултатите от втория тур на изборите в София. Той отбеляза още, че по време на предизборната кампания не е дал нито едно интервю.

За загубената кметска битка в Русе Цветанов е на мнение, че от ГЕРБ са взели прибързани решения, а организацията е била брилянтна. Той е сигурен, че ако Пламен Стоилов е бил техен кандидат, победата му е била сигурна още на първия тур.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments