ЦИК изтегли номерата в бюлетината за парламентарните избори

0
116
Гласуване
Снимка: Pixabay

Централната избирателна комисия изтегли номерата в бюлетината за парламентарните избори на 4 април. Първи в нея ще бъдат от ВМРО. След тях е коалицията „Ние, гражданите“.

На третата позиция са „Български национален съюз „Нова демокрация“. Четвъртото място е за коалиция „БСП за България“. Петата позиция беше отредена на ПП „Възраждане“.

Шестото място е за АБВ. На седмата позиция се нарежда партия „Атака“. Осмото място е за ПП „КОД“. На девета позиция са ДПС, а на десета – партия „Българска прогресивна линия“.

На единадесетото място се нарежда коалиция „Демократична България – Обединение“. След тях в интегралната бюлетина ще бъде партия „Възраждане на Отечеството“. На тринадесето място е коалиция „Движение заедно за промяна“.

Четиринадесетото място е за партия „Българско национално обединение – БНО“, която предостави 100% от листите си на партията на Васил Божков „Българско лято“. Петнадесетата позиция е за „Нация“, а след тях се нарежда ПП „МИР“.

На седемнадесетото място е коалиция „Граждани от протеста“. Осемнадесетата позиция е за коалиция „Изправи се! Мутри вън!“. След тях се нареди политическата партия „Глас Народен“. А на двадесетото място е „Движение на непартийните кандидати“.

На двадесет и първата позиция са „Републиканци за България“. След тях в бюлетината ще бъдат от партия „Правото“. На двадесет и трето място са „Благоденствие – Обединение – Градивност“, а след тях се нареди коалиция „Патриотична коалиция – Воля и НФСБ“.

На двадесет и четвърта позиция е „Партия на Зелените“. След тях е „Общество за Нова България“. На двадесет и седмата позиция са „Български съюз за директна демокрация“, а след тях е коалиция ГЕРБ – СДС.

На двадесет и девето място е партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“. И на последното – тридесето място, се нареди партия „Пряка Демокрация“.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments