Цеков: Процедурите за ремонт и поддръжка на пътищата са напълно прозрачни

0
61
Андрей Цеков
Андрей Цеков. Снимка: МРРБ

„Организираната атака срещу мен няма да повлияе на решението ми за честното провеждане на обществените поръчки за текущ ремонт и поддръжка на пътищата.“

Това написа в пост в социалната мрежа министърът на на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков. По думите му „обявените процедури са напълно прозрачни, с критерий най-ниска цена“.

„Осигуряват се условия за работа на българския бизнес по разписаните в българското законодателството правила“, написа още Цеков.

Припомняме ви, че вчера ръководството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ остро възразява срещу спекулативни внушения на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

От пресцентъра на ведомството изпратиха позиция до медиите, в която напомнят, че днес Борисов е забъркал името на министър Андрей Цеков в скандал, след като е направил публични твърдения за участие му в срещи в Москва с руски политици.

От МРРБ припомнят, че момента текат нови обществени поръчки за избор на изпълнители за текущ ремонт и поддръжка на пътищата. Обявените процедури са напълно прозрачни, с критерий най-ниска цена. Осигуряват се условия за работа на българския бизнес по разписаните в законодателството правила.

От ведомството заявяват, че атаките срещу министър Цеков няма да окажат влияние върху честното провеждане на търговете и избора на изпълнители, предложили най-ниската цена.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments