Трябва да има вътрешни избори за евродепутати, заяви Джамбазки

0
152
Ангел Джамбазки. Снимка: wikimedia commons
Ангел Джамбазки. Снимка: wikimedia commons

„Изборите за европейски парламент не са инструмент за решаване на бакалски сметки помежду ни… Политиката не е семейство, отношенията не могат да бъдат семейни. Нито е фирма, нито семейство. Отношенията трябва да бъдат в преследване на общи цели”, заяви пред „Нова телевизия“ евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Според Джамбазки кандидатите за евродепутати на „Обединени патриоти“ трябва да се излъчат с вътрешни избори. Той коментира също, че няма проблем да бъде поставен дори последен в листата, като разчита на влизане чрез преференция.

Коментирайки позицията на НФСБ, които настояват техният лидер Валери Симеонов да води листата, Джамбазки каза, че не вижда драма в това. Според него, ако партиите от „Обединени патриоти“ се явят поотделно на евроизборите, ще получат ясна оценка за обществената и политическата тежест на всяка една от организациите.

От ВМРО продължаваме да твърдим, че трябва да се явим заедно. Последните месеци се държим възпитано, любезно, уважително с нашите партньори”, добави той.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments