Тролейбус е катастрофирал в Плевен

2
11448
Катастрофа
Катастрофа. Снимка: Детелин Бързашки, Facebook

Пътници в тролейбус са пострадали леко, след като превозното средство е катастрофирало в Плевен, предава „БТА“.

Според информация от управителя на общинската фирма „Тролейбусен транспорт“ инж. Ангел Несторов инцидентът е възникнал около 14:50 часа днес след моста към кв. „Сторгозия“. Тролейбусът, който се е движил по маршрута на линия №8, се е блъснал в стълб на „Тролейбусен транспорт“.

Пострадалите са с охлузвания, уточни инж. Несторов, добавяйки, че материалните щети не са големи и ще бъдат възстановени. Уточняват се причините, довели до злополуката.

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ирена Танчева
Ирена Танчева
4 месеци по-рано

Че те причините се знаят, висока скорост, много са се блъскали там, там просто при висока скорост!шосето те изнася много в дясно! Ма нали, те шофьорите това целят, карат като луди да си наваксат време за почивка на всеки курс! Време е полицаите от гр. Плевен да спират и тролейте за проверка, не само автомобили!

Ирена Танчева
Ирена Танчева
4 месеци по-рано

И каква е причината, висока скорост, наваксване на време, че да могат на всеки курс да почиват, на 30мин. курс, 5мин . почивка. На тази отсечка платното те изхвърля в дясно, много са се блъскали там! Полицаите ,би трябвало да проверяват и тях, не само автомобили!