Това чака Европа, ако не се събуди!

0
113
Снимка: БНС
Снимка: БНС

„Български национален съюз“ /БНС/ публикува в интернет сайта си коментар относно палежа на катедралата „Нотр Дам“ в Париж, Франция:

„Парижката Света Богородица бе умишлено запалена и изгоря. Един от емблематичните символи на европейската цивилизация и християнството бе демонстративно унищожен. И за да е по-силна символиката, това бе направено точно преди католическия Великден. Това е кулминацията на серия палежи и атаки срещу църкви и катедрали, започнала във Франция от началото на годината. Това не е случайност, това не е инцидент, макар вероятно официалната версия, която ще излезе скоро да е точно такава.

Франция е една от държавите, където радикалния ислям води успешно своя кървав поход, целящ унищожението на европейските народи. Но ислямистите са само машата на истинския враг, работещ отвътре срещу народите ни. Културните марксисти, узурпирали властта в Европа са тези, които внасят тази войска, за да разбие и претопи европейските нации. Защото си мислят, че социалното им инженерство ще прекрои и преобрази до неузнаваемост и тези пълчища, които сега ползват като ударна сила срещу европейците. Мислят си, че ще създадат един нов тип човек, изцяло подвластен и зависим от тях. Но тази лудост е истинско самоубийство, защото освен пълно разрушение, няма да донесе друго. Действителността ясно го показва.

А символът, който в момента най-ясно показва какво чака Европа, ако не се събуди е горящата Парижка Света Богородица. Този враг няма да спре докато не види самата Европа в пламъци, унищожена. Ако не искаме това да ни застигне, трябва да действаме, заедно и организирано. И да не забравяме, че ако не бяха всички онези антинационални сили, левичарски организации и инородни лобита, окупирали властовите лостове в европейските държави, това нашествие на радикалния ислям нямаше да е възможно. Това е заплахата срещу която трябва да се борим, това е врага, който трябва да отстраним от всякакви властови позиции и да елиминираме възможностите му за влияние. Няма друг път, другото е сигурна гибел. Или ще се изправим и ще се върнем към традициите, културата, вярата, ценностите, които въздигаха народите ни или ще загинем. Средно положение няма.

Време е за борба!“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments