Топлофикация София започва поетапно пускане на отоплението

0
250
Парно отопление, радиатор
Отопление. Снимка: Pixabay

От утре поетапно ще започне подаването на топлинна енергия към клиентите на Топлофикация София, като първо ще бъдат топлозахранени училища и детски градини, а след това и административните и жилищни сгради, съобщиха от дружеството.

Преди пускането на отоплението в техните сгради е важно да приключат всички ремонти по вътрешните инсталации и да ги запълнят, ако са източени. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена.

От дружеството напомнят да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е също абонатите да проверят дисплеите на електронните уреди за дялово разпределение, монтирани върху радиаторите и ако установят нередност да се свържат със своя топлинен счетоводител.

Максималното ограничаване на достъпа до абонатната станция в сградата ще възпрепятства евентуални манипулации и кражби на топлинна енергия. Това ще гарантира качественото и надеждно топлоснабдяване на всички имоти и коректното отчитане на консумираната топлинна енергия.

Допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон клиентите могат да получат на телефон: 0700 11 111, както и на дигиталните информационни канали на дружеството.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments