Топлофикация: Край на отоплителния сезон

0
106
Парно отопление, радиатор
Отопление. Снимка: Pixabay

„Топлофикация София“ ЕАД уведомява, че в изпълнение на Наредбата за топлоснабдяване на 1 май преустановява подаване на отопление към своите клиенти, съобщиха от дружеството.

Всички фирми за дялово разпределение са уведомени и имат готовност да започнат новата отчетната кампания за отоплителен сезон 2022/23 г. Потребителите ще бъдат информирани от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на отчет. В тази връзка „Топлофикация София” ЕАД призовава клиентите си в рамките на отчетния период да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

За клиентите, чийто топлинен счетоводител е фирмата за дялово разпределение на „Топлофикация София“ ЕАД, отчетът на измервателните уреди ще започне от 9 май. Осигуряването на своевременен достъп и отчет на всички уреди ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят коректно и в срок изравнителните сметки.

При невъзможност да се осигури достъп до имота на обявените дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят допълнителна дата за индивидуален отчет, която се заплаща според ценоразписа на съответната фирма за дялово разпределение.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments