Тома Биков: Божков да се върне от Дубай и да застане пред съда, а не да се включва по телефона

0
365
Тома Биков
Тома Биков, Снимка: Скрийншот от видео на БНТ

Според депутата от ГЕРБ Тома Биков Владислав Горанов е успешен министър на финансите, както в това правителство, така и в предишното и няма защо в момента да се търси негов заместник. Народният представител обяви пред „БНТ“, че вече няколко дни чете SMS-ите, които разпространи бизнесмена Васил Божков и не вижда какво нередно има в тях. Според Биков едва ли Горанов е направил някаква услуга на Божков.

Депутатът счита, че бизнесменът се опитва да изгради някаква защитна теза, за да предизвика разколебавания в правителството. Но това, което пуска до момента в медиите, е едно нищо.

Според Тома Биков Божков твърде дълго време е упражнявал власт, без да е ходил на избори. Депутатът беше категоричен, че за 30 години той е произвел за тази държава само билетчета за търкане и една фалирала пътна компания.

Той подчерта, че бизнесменът има право да се защитава, но би било най-добре да се върне в България и да се защити пред съда, а не да стои в Дубай и да се включва по телефона, когато той пожелае.

Биков коментира и намаляването на Данък добавена стойност на 9% за хотелиери и ресторантьори като каза, че това е подкрепа за самите работници, но със сигурност ще доведе и до повече приходи в Националния осигурителен институт.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments