The Coffee организира „Пункт за събиране на дрехи“ в помощ на пациентите в Психиатрията в Бургас

0
370
The Coffee
Снимка: Facebook

Бургаско кафене реши да не бездейства, докато е затворено заради COVID-19 и да помогне на хора в нужда. От „The Coffee“ организират „Пункт за събиране на дрехи“, с който да се помогне на пациентите в Психиатрията в морския град.

Заведението се намира на улица „Иларион Макариополски“ 12, срещу входа на Търговската гимназия. Организаторите уточняват, че инициативата им ще се проведе именно там от 12:00 до 16:00 часа утре.

„Психиатрията в Бургас приема топли дрехи и обувки за мъже и жени. Повечето пациенти с психични заболявания са и социално/материално затруднени. Зимни дрехи – пуловери, панталони, поли, палта, както и обувки, ще бъдат за тях истинска помощ.“

Всеки, който иска да дари дрехи или обувки, но няма възможност да го направи утре, може да ги остави в Центъра за психично здраве – Бургас, Приморски парк. От „The Coffee“ добавят, че за съдействие може да се търси д-р Петър Стоев, на телефон 0892 483 031.

От кафенето мотивират решението си да помогнат с това, че не могат да седят със скръстени ръце в условията на здравна и икономическа криза.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments