The Clashers представи новата си книга в Бургас

0
193
Слави Панайотов
Снимка: Фейсбук, The Clashers

Слави Панайотов, по-известен на „Youtube“ аудиторията като The Clashers, днес представи новата си книга, озаглавена „Топ мистериите на света“ в Бургас. Той даваше автографи и се снимаше с почитателите си в продължение на близо 9 часа.

Авторът сподели за Искра.бг, че идеята за втората му книга е дошла още преди първата, която е със заглавие „Топ мистериите на България“, но е предпочел да разширява темата. Признава все пак, че световните загадки са му страст и е по-запознат с тях.

Топ мистериите на света
Снимка: Facebook

За структурата на книгата Слави разкрива, че е разделена на 7 глави, като част от историите са свързани с древните рисунки в пещерите, различни загадъчни места, забранената история с континентите и други. Информация за тях черпи от други изследователи, като този път е наблегнал повече на фактите и научното обоснование. И уточнява:

„Най-големите ми идеи бяха предишните топ класации, които съм правил, тъй като сме минавали някои от темите и така ги задълбочих в пъти повече в книгата. Главно информацията я черпя от други изследователи и книгите, които са писали. „Топ мистериите на света“ е доста по-научно обоснована и има по-малко езотерика.“

Интересът към книгата му е много голям, като Слави споделя, че в сравнение с миналата година, той е нараснал почти двойно. Той допълни, че за краткото време в което е на пазара, книгата е получила много позитивни отзиви, докато изчаква още за критиката, тъй като тя отнема повече време.

Представянето на книгата в Бургас
Снимка: The Clashers, Facebook

За себе си разказва, че всичко е започнало с играта „Clash of clans“ през 2012 година.

„Бях в топ 5 на България. Реших да снимам видеа и да показвам стратегии, бази и други неща. Започнах да чета как става – как да снимам с екрана на телефона, как да снимам с камерата, да ги съединя, да обработвам видео и то взе, че ми харесва. И от играта тръгнахме с топ класации и така започнах да пиша.“

На представянето на втората му книга днес в Бургас дойдоха стотици хора на различна възраст. Всички те нямаха търпение да се срещнат и да поговорят, макар и за кратко, с любимия си автор.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от