Свистене на гуми и блъснато коте в Габрово – има ли виновни?

0
220
Котето. Снимка: Фейсбук, Katerina Sivri
Котето. Снимка: Фейсбук, Katerina Sivri

Шофьор блъсна улично коте в Габрово. Това се е случило на булевард „Априлов“ в града. За нещастния инцидент съобщава потребител в социалната мрежа Фейсбук.

Жената обяснява, че от дома ѝ се чувало свистене на гуми. С близките ѝ погледнали през терасата и видели животинчето. И допълва:

Ето тази тъжна гледка ме срази! Минаваха и други коли по това време. Заобикаляха блъснатото коте. Приятелка излезе и го сложи в чувал.

Котето. Снимка: Фейсбук, Katerina Sivri
Котето. Снимка: Фейсбук, Katerina Sivri

Случилото се я кара да се пита как може такава безчувственост. Част от коментиращите са на мнение, че подобно нещо може да се случи на всеки шофьор. Други смятат, че при висока скорост не би се разминало на никого – нито на животно, нито на човек:

Безчувствени същества? Еха, явно вие никога не бихте допуснали такова нещо. Разбира се, ако не сте водач и инциденти няма да има.

Ужас, аз спирам на една птичка. А те карат безумно…

Свистене на гуми … Не е нарочно. Този пост може да бъде призив към всички. Когато ги сполети подобно нещастие, то да спрат и отместят животинчето. Така няма да бъде доразмазано от следващите автомобили.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от