Свети Валентин е – какво се случва из улиците на София?

0
386
Снимка: Фейсбук, Vasil Yordanov, Забелязано в София
Снимка: Фейсбук, Vasil Yordanov, Забелязано в София

Днес честваме 3 празника – Свети Валентин, Денят на Лозаря и църковният празник за Успението на свети Кирил Славянобългарски.

Столичаните, които отбелязват деня на любовта, от сутринта започнаха да правят изненади на обичаните си хора. Това се вижда както по улиците, така и на снимки в социалната мрежа Фейсбук.

Един от влюбените е облепил лек автомобил в красиви червени сърца. При друг случай двама мъже носят огромни балони, за да изненадат дамите на сърцето си.

Още в тъмни зори друга жена е получила красива роза, оставена върху превозното ѝ средство. По улиците се виждат красиви балони и много цветя.

Фотосите предизвикват огромни дискусии. Едни се шегуват, а други си пожелават и те да получат подобен жест на внимание и обич:

Така ли се показва любовта?

Всеки има правото да покаже любовта си както намери за добре. Честит празник на всички киселяци, знайте че и вас някой ви обича.

Красиво е по улиците на този ден! Виждаш повече усмихнати хора!

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от