Стоян Царев организира масов пикник на плаж „Чукалята“ в парк „Росенец“ утре

0
2092
Плаж Чукалята
Плаж Чукалята, Снимка: Скрийншот от Google Maps

Гражданинът Стоян Царев организира масов пикник на плаж „Чукалята“ в парк

„Росенец“ утре. Началният час на събитието е 12:00 часа, а крайният – 18:00 часа. Царев кани всички почитатели на морския туризъм, чистия въздух, красивите гледки, морето и вълните.

Събитието ще премине под надслов „Големия пикник на нос „Чукалята“. Царев се обърна към гражданите със следния призив:

„Чувствайте се поканени семейно, самостоятелно, с роднини, с приятели. Елате да се съберем без разлика на пол, възраст и занятие, но обединени от любовта ни към българското море. Нека заедно се насладим на един хубав почивен ден в най-търсения и желан български плаж в близост до най-голямата забележителност по Южното Черноморие в последно време.“

Царев призовава хората, които ще отидат, освен плажни принадлежности, да си носят и фотоапарати, и камери, за да могат да увековечат във видео, аудио, снимки и картини пикника.

„Забавлението на нос „Чукалята“ е гарантирано! Заповядайте. Нека подкрепим българския морски туризъм. „Големият пикник на нос „Чукалята“ започва.“

Нос Чукалята
Нос Чукалята, Снимка: Скрийншот от Google Maps

Дали утре обикновените граждани ще бъдат допуснати да стигнат до нос „Чукалята“ предстои да разберем. Именно там се намират летните сараи на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, който е завзел напълно територията в абсолютен разрез с българските закони.

Нос Чукалята
Нос Чукалята, Снимка: Скрийншот от Google Maps
Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments