Столичната полиция разследва смърт на малко дете в кв. „Люлин“

0
2440
Полиция
Криминалистична лаборатория, полиция. Снимка: Искра.бг, Архив

Столичната полиция изяснява причината за смъртта на дете на година и 10 месеца. Според първоначалните данни тази сутрин е бил подаден сигнал от родителите, които живеят в кв. „Люлин“.

На място е била изпратена линейка, която е транспортирала детето в столична болница, където то е издъхнало. В момента текат разпити. Образувано е досъдебно производство, пише „БНР“, позовавайки се на свои източници.

Предстои да станат ясни причините за случилото се.

Същевременно в социалната мрежа жена сподели: „Днес ми се случи нещо, от което още не мога да се отърся. Бях на месечна консултация в 12-та поликлиника с децата и докато докторът преглеждаше едно от децата, на вратата почна да се блъска. Докторът отвори вратата и беше баща с дете на ръце увито в одеяло и крещеше, че детето не диша. Детето видимо на не повече от три години, но гледката беше потресаваща… Кръв от уста, уши, носле и вече беше посиняло. Докторът веднага се втурна с още няколко доктора и сестри да спасяват детето. След около 10 минути дойде „Бърза помощ“ и полиция. След още 10 минути извадиха детето в безжизненото състояние и го откараха с линейната. Не знам как е детето, но от докторите се разбра, че детето е пребито зверски, и за съжаление едната сестра изкоментира, че едва ли ще оживее… Моля ви хора, ако нямате търпение, желание и нерви, не раждайте деца….“

Публикация
Публикация. Снимка: Facebook

Към момента не е потвърдено официално, че се касае за един и същи случай.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments