Стефан Петров, ОЗБГ: Действията на Бисер Русимов показват какъв стойностен, качествен и доблестен българин е!

0
303
Стефан Петров
Стефан Петров. Снимка: Стефан Петров , Фейсбук

Бисер Русимов се оттегли от предизборната надпревара. Това стана ясно от пост в социалните мрежи. Той е едно от лицата на „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/, а впоследствие и член на „Продължаваме промяната“ /ПП/, който беше част от кандидат-депутатската листа на партията за Бургаския многомандатен район. Родолюбивият българин беше атакуван и заплашван от представители на ЛГБТ общността във Facebook. Двете му публикации, които доказват това, можете да видите ТУК.

От Искра.бг се свързахме със Стефан Петров, който е съмишленик на Русимов в ОЗБГ и му зададохме няколко въпроса за създалата се ситуация. Той коментира:

„Според поста той сам е решил да се оттегли заради някаква онлайн атака на цветните същества, защото Бисер Русимов бил хомофоб. Тези твърдения не отговарят на истината. От това, което прочетох, разбрах, че той няма някакъв натиск от „Продължаваме промяната“. Русимов като горд българин решава да се откаже от листата, за да не навреди на цялостната кампания на ПП. Тези негови действия показват какъв стойностен, качествен и доблестен българин е той.“

На въпрос: „Потвърждавате ли факта, че той се противопоставя на хората с различна сексуална ориентация?“ Петров отговори:

„Не, Бисер Русимов не се противопоставя на тези същества, а той е за запазване на традиционното българско семейство и нормалните отношения между мъж и жена. Грешно се интерпретират действията на Русимов, защото той се противопоставя единствено на корупция и действия, които са против българския народ.“

„Под натиска на такива индивиди се случват всякакви безобразия в сегашните правителствени структури. Ако институциите „клякат“ на всеки един „крясък“ на тези същества, то тогава по-добре с България да се приключва“, посочи представителят на родолюбивата организация.

Според Петров от „Продължаваме промяната“ няма да защитят кандидат-депутата си от бургаския многомандатен район. От друга страна той вярва, че Константин Бачийски ще застане на страната на Бисер Русимов.

„Аз съм убеден, че Бачийски ще подкрепи Бисер във всяко едно негово решение. Сигурен съм, че ще го защити пред Кирил Петков, Асен Василев и пред цветните същества. Бачийски се е доказал през годините, както ние бихме застанали на негова страна, съм убеден, че той ще застане на наша“, заключи Стефан Петров.

Цялото интервю със Стефан Петров можете да чуете в звуковия файл:

От Искра.бг оказваме подкрепа на Бисер Русимов за неговото достойно решение.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments