Стартира 2-ри сезон на „10 фит минути с Виктор Ангелов“

0
78
Виктор Ангелов
Виктор Ангелов

Лятната пауза е вече към края си. Съвсем скоро започва вторият сезон на „10 фит минути с Виктор Ангелов“. Виктор Ангелов съобщи за Искра.бг, че 2-ри сезон ще се излъчи съвсем скоро. Водещият сподели, че първият сезон и бил успешен и това го е провокирало да продължи с предаването.

Виктор Ангелов успя да събере силни партньори, които го подкрепиха в този първи формат за България: Cvetita Herbal, Tea Botanical, Fitness Plus, Mondo, 3 Frames, Art Studio Allure, Annie makeup artist, 2be consult, Искра.бги Dj Enjoy бяха неотлъчно до създателя на това единствено по рода си предаване.

Пред камерата застанаха едни от най-добрите спортисти на България, както и идоли от различни среди: Диона, Маги Сидерова, Арти, Любомир Делев, Стоян Копривленски бяха част от всичките 20 феноменални гости.

В новия сезон се очаква редица шампиони на България и хора за подражание да предадат своя опит на многобройната публика. Предаване, от което хората не спираха да черпят знания, да се забавляват и да опознават своите любимци.

„10 фит минути с Виктор Ангелов“ има няколко предложения да влезе в ефир, но все още не се издават тайни от кухнята. Със сигурност, независимо от развитието на преговорите, всички фенове отново ще могат да гледат епизодите в Youtube канала на Виктор Ангелов.

Ангелов отговори на въпроси на медията:

1. Как описваш първия сезон на емблематичното предаване?
Предаването имаше успех. То беше дебютно за мен. Тръгнах от нулата с многобройни спънки, но с постоянство и подкрепата от моите партньори, всичко това стана реалност. Щастлив съм, защото непознати хора ме спират и ме поздравяват за проекта и казват, че с нетърпение очакват продължението.

2. Кога за последно си имал такава ситуация?
Съвсем скоро на едно събитие във Варна. Отидохме с мой приятел да подкрепим муайтай боец, когото ще видим в един от бъдещите епизоди, и ме спряха хора да се снимат с мен, и да ме поздравят за проекта. Един мъж на около 30 години ме впечатли най-много, защото ми каза: „Приятелю, правиш нещо различно и страхотно!“ Ето заради това няма да спра, заради тези хора!

3. Как описваш развитието на формата? В началото на предаването имаше игри, но после отпаднаха?
Да, отначало правихме предизвикателства, които много се харесваха на хората, защото освен да черпят нови знания, те се забавляваха с нас. Спряхме с игрите, защото се наложи, поради някои причини, но със сигурност ще имаме предизвикателства във втория сезон!

4. Какви хора да очакваме да видим в студиото?
Отново избирам модела да каня спортисти и хора от различни среди, които се грижат за здравето си и своята визия. Само да загатна, че ще имаме и световно известна звезда – чужденец, но за нас не е проблем, все пак имаме най-добрият преводач от английски език в екипа си – Рой Хил.

5. Как ще отговориш на критиците?
Критици ще се намерят винаги. Аз тепърва се развивам и надграждам себе си. Както много от вас знаят, преди няколко седмици направих и първия си самостоятелен конкурс. Там избрахме лице на „10 фит минути с Виктор Ангелов“ – Ерика Добрева. Също така ще работим и с победителката от конкурса „Miss Summer Queen FIT 2019“ – Ралица Ненова и с някои от другите участнички. Така че ще имаме и много женска красота в нашето студио. Определено ще дам отново сърцето и душата си и в този сезон!

С тези думи Виктор Ангелов разказа малко повече за бъдещия сезон на предаването си, което мнозина очакват с нетърпение.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от