Станка, която падна от покрив, докато спасява коте: Злоупотребяват с името ми!

9
1629
Пари
Илюстративна снимка

Станка Кехайова, която пострада тежко при опит да спаси изхвърлено домашно коте от покрива на сграда, се свърза с Искра.бг, за да съобщи за злоупотреба с името й и със ситуацията, в която е попаднала.

Жената, която в момента се намира Неврохирургията на УМБАЛ-Бургас с множество фрактури, е останала неприятно изненадана, когато е разбрала, че на неин гръб се събират средства. Тя е категорична, че сама може да покрие всички разходи по лечението си и обещава да дари събраните до момента 368 лева на някой, който действително се нуждае от тях.

„Според информацията на Неда Недина, съм теглила бърз кредит, за да си платя операциите. Това твърдение не отговаря на истината! До момента ми е направена операция на прешлените, която струваше 2990 лева. Платих тази сума на момента и никога не се е налагало да се събират дарения за мен. Никога не съм давала разрешение за кампанията, която се организира от мое име“, разказа пред наш репортер защитничката на животни.

Жената е притеснена, защото информацията, че се събират пари за лечението й, е достигнала до дъщеря й, която живее в Англия.

„Прибра се в България и буквално плачеше. Попита ме защо навсякъде пише, че нямаме пари за операция, при положение, че това изобщо не е вярно. Обясних й, че никого не съм молила за пари. Единствената ми молба към „Милосърдни сърца“, беше да вземат по едно коте, защото се грижа за над 30 животни, а в това състояние няма как да продължа да го правя“, споделя Станка. Тя не може да си обясни какви са мотивите на Неда Недина и какво я е провокирало да отправи подобен призив.

„Всички ми се присмиват, защото знаят, че аз разполагам със средства. Това ме обижда! Аз помагам на още 3-4 жени с храна за животните, които гледат, при това от най-скъпата. След като се грижа за толкова животни, мога ли да пренебрегна себе си и да не успея да си платя операциите“, коментира Кехайова. Тя признава, че често помага на други зоозащитници, които не успяват да покрият разходите по грижата за животните си.

Жената си спомня бегло, че когато е дала сметката на дъщеря си, която впоследствие бе публикувана в социалните мрежи, не е била в особено адекватно състояние. Съжалява за всички последвали главоболия, но позитивното в цялата ситуация е, че ще може да помогне на някой наистина нуждаещ се.

„Събраните средства са 368 лева! Ние само за два дни даваме по толкова за храна за животните. Ще намерим някой, който действително има нужда от тях и ще му ги дарим. Освен това ще предприема мерки и ще разговарям с хората, които от мое име са инициирали тази дарителска кампания“, каза в заключение Станка Кехайова.

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg!

Абониране
Известие от
guest
9 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Нина
Нина
1 година по-рано

Неда е долна измамници. Крайно време беше да я изобличат. Поздравления за Искра че разкрива истината за тази подла женичка

До Нина
До Нина
1 година по-рано

Неда е човек, който помага на всички пострадали животни. Хората, които я плюят са неблагодарници на които е помогнала!!!!!

Истината
Истината
1 година по-рано

Има сигнали в прокуратурата срещу Неда за измама, търсят я ЧСИ, банки и бързи кредити. Излъга много хора, време е да бъде показана коя всъщност е г-жа Недина. Има толкова честни и почтени организации, но никой не им помага заради хора като Неда Недина

Искра Михайлова
Искра Михайлова
1 година по-рано

Неда, след като разполага с неограничени средства, да се погрижи за изоставените деца по домовете, а не
да дава, както твърди, по 368 лв. на два дена за храна на котките.Това са над 5000 лв.на месец.

Ваня Ралева
Ваня Ралева
1 година по-рано

Нещо не сте разбрала правилно! Не Неда, а пострадалата жена, заедно с други зоозащитници фават пари за животните. И добре правят.
Вече няма домове, а приемни семейства.

КОТКАТА
КОТКАТА
1 година по-рано

Не е Неда, бе!!!! Чети!!!
Станка е жената и ще дава собствените си пари за каквото ТЯ иска! Ти прави с твоите каквото ТИ искаш!

Някоя си
Някоя си
1 година по-рано

Това са долни клевети!И имам доказателства за това!А вие ,не знам колко сте журналист,но това е фейк новина!

Красимира Панайотова
Красимира Панайотова
1 година по-рано

Неда обгрижва и спасява много животни..Не знам за какво става дума, но най – вероятно е недоразумение. Моля ви, бъдете малко по – човечни.

КОТКАТА
КОТКАТА
1 година по-рано

Не е Неда, а Станка!!! Чети!!