Стъки: Подадох сигнал до ГДБОП срещу Бабикян, Божилов и още няколко човека

2
767
Станислав Недков
Снимка: Stanislav Nedkov, Facebook

Сигнал до ГДБОП!

Подадох сигнал срещу лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко човека, с молба да бъдат проверени за съпричастност с фалшивите сайтове, бълващи фалшиви новини, целящи да опетнят името ми.

Няма успял българин – актьор, певец, спортист, политик, или друго популярно лице, който да не е очернен от подобни жълтокафяви сайтове.

Убеден съм, че няма разумен българин, който да се върже на подобни евтини опити за омаскаряване на хора, които прославят страната ни по света и които повдигат националното ни самочувствие. Но и не бива да стоим и да гледаме безучастно отстрани.

Фалшиви герои, с фалшиви новини, вдигащи фалшиви въстания и искащи да направят фалшива държава!

Наглостта на някои собственици на л@йняни сайтове, стига дотам да настройват българи един срещу друг и да създават размирици, чрез които да се докопат до управлението на страната.

Повеждам битка с днешните Цар Кировци! Ще я водя безпощадно и ще я доведа докрай! Няма да позволя на хора непостигнали нищо в живота си да омаловажават труда на хиляди успели българи!

В началото на демокрацията бяхме номер 1 в производството на гаражен фалшив алкохол. Сега отново сме на първо място, но по брой гаражни фалшиви сайтове, произвеждащи фалшиви новини и тровещи също толкова смъртоносно българския народ.

Призовавам министъра на културата Боил Банов да спази Закона за медийните услуги (приет през 2018г) и най-сетне да влезе в задълженията си, като издаде Наредба за публичен регистър на медиите. В този регистър всички медии трябва да посочат своя собственик, лицето което контролира съдържанието и редакционната политика и източниците си на финансиране.

С неиздаването на тази Наредба, министър Банов в момента позволява на сайтове да бъдат регистрирани примерно на адреса на къщичка за птички в гората.

Министър Банов, имахте срок до ноември 2018г да направите този регистър. Бъдете по-смел и изпълнете задълженията си.

От Вас зависи дали историята ще Ви запомни, като смел или страхлив министър!

Източник: Stanislav Nedkov

Абониране
Известие от
guest
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
ухлйк
ухлйк
2 години по-рано
МТК
МТК
2 години по-рано

Тоя ли Банов ли бе хахахахах абе не меразсмивай бе. При тоя минават европроекти за фирмите които си плащат повече искаш ли да ти доразкажа бе ментак пълен с химии???