Стабилно е състоянието на Стефан Данаилов

0
16
Стефан Данаилов
Снимка: Growling dog, Wikimedia Commons

Към момента състоянието на големия актьор Стефан Данаилов е стабилно и няма изменения в показателите му. Това съобщи управителят на МБАЛ „Бургасмед“ доктор Стоил Апостолов за „NOVA“. По думите му днес на Ламбо ще бъдат направени още консултации и изследвания, ще бъде подготвен за евентуална операция, която не е спешна, а къде ще бъде направена, ще бъде решено до 48 часа.

Данаилов беше приет в Отделение по ортопедия и травматология вчера. Той е паднал в имота си в Приморско в неделя и така е счупил бедрената си шийка.

Духът на актьора е страхотен и това ще му помогне при възстановяването, смята синът му Росен Цанков. Той поддържал връзка с екипа на болницата и предполага, че най-вероятно операцията ще бъде извършена в бургаското лечебно заведение. Не знаел дали проф. Андрей Йотов ще вземе участие в нея, но мисли, че не трябва да местят баща му в София в сегашното му състояние.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от