Спортен клуб „Вокил“ взе купата на Международния турнир по кикбокс в Козлодуй

0
11
Кикбокс
Кикбокс. Снимка: СК Вокил

Спортен клуб по кикбокс и муай тай „Вокил“ стана отборен шампион на Международния турнир по кикбокс в ринговия стил Лоу кик, който се проведе в град Козлодуй.

Състезателите на варненския клуб спечелиха купата с актив от 6 златни, 3 сребърни и 1 бронзов медали. На второ място се нареди отбора на Черна гора „Univerzum“, който спечели 6 златни, 2 сребърни и 4 бронзови отличия, а третото място бе отредено за СК „Golden Boys“ Козлодуй със спечелени 4 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медали.

Кикбокс
Кикбокс. Снимка: СК Вокил

Купата за най-техничен състезател при мъжете спечели Мартин Пачов от СК „Тангра“, а за най-перспективен бе обявен Рандъм Иванов от СК „Боец“ Перник.

Купа за най-техничен състезател до 14 г. спечели Дамян Затович от СК „Petros“ Сърбия, а приза за най-перспективен при малките грабна Ники Илиев от СК по кикбокс „Десант“ Добрич.

В надпреварата участваха 217 състезатели от 38 спортни клуба от България, Черна гора, Сърбия и Македония.

Кикбокс
Кикбокс. Снимка: СК Вокил

Турнирът в Козлодуй бе последна проверка преди участието на националния ни отбор по кикбокс на Световното първенство за мъже и жени в Албуфейра, Португалия от 17 до 27 ноември.

Шампионатът на планетата е за всички стилове на ринг и татами, като България ще се бори за призови класирания с 29 кикбоксьори.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments