Спешен зов: Събрат се средства чрез благотворителен базар за лечението на 12-годишно дете

0
557
Християн
Християн. Снимка: Facebook

Християн Василев е само на 12 години и е изправен пред огромно изпитание. Детето трябва да се пребори с рядко туморно заболяване на синусите – ювенилен назофарингеален ангиофибром. Той е ученик в СУ „Константин Петканов“-Бургас.

Досега Християн е преминало през две тежки операции у нас, но туморът се е появил пак и му предстои лечение в турската болница „Аджъбадем Маслак“, Истанбул. За него са необходими 39 670 евро. Сумата е непосилна за семейството и близките на Християн.

От СУ „Константин Петканов“ организират благотворителен базар с подкрепена ЦАУ „Възраждане“. Той ще се състои утре от 08:00 до 18:00 часа на втората спирка в к-с „Меден Рудник“ – „Петко Росен“/“Лакомата спирка“.

От щанда всеки може да си закупи сувенири, изработени от ученици с помощта на техните учители, или да направи дарение.

Поради кратките срокове, в които трябва да се наберат средствата, семейството и близките на Християн ви призовава да ги подкрепите в нелеката му битка. Нека всеки, който има желание и възможност да отвори сърцето си, за да може момчето да пребори болестта. Можете да го направите по откритата дарителска сметка в Пощенска банка:

IBAN: BG37 BPBI 7935 4053 3957 02
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: Стоянка Русева Василева- майка на Християн

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments