Спас Гърневски: Водачи на паралелната държава са президентът и лидерът на БСП

1
892
Спас Гърневски
Спас Гърневски, Снимка: Скрийншот от видео на NOVA

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски обяви, че водачите на паралелната държава у нас са президентът Румен Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според него бизнесменът Васил Божков е ярък представител на тази паралелна държава. Пред „NOVA“ той беше категоричен, че през последните месеци сме свидетели на края на прехода у нас и се води битка между паралелната и правовата държава, която се опитва да наложи истинска демокрация. Гърневски подчерта, че тази битка не се печели с куршуми, а с избори, с пускането на бюлетини в урните.

Той каза още, че от две години в арестите в България са знакови хора от прехода, които са се превърнали в олигарси. Според него в няколко души в България са концентрирани огромни финансови средства.

Гърневски счита, че за никого в България не е тайна, че криминалната приватизация е била извършена от бившата комунистическа номенклатура.

Що се отнася до пандемията от COVID-19 и мерките, взети от правителството, Гърневски подчерта, че наблюдателите вече са дали своята оценка. Страната ни е влязла в битката с вируса по един много решителен според него начин и затова сме постигнали добри резултати.

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
GEORGI STANKOV
GEORGI STANKOV
2 години по-рано

GERBOVSKA SMRADLIVA „“ MARSHA I POMIA „“ !!!