Спад в цените на масовите горива у нас

0
28
Бензиностанция
Бензиностанция. Снимка: Wikimedia commons

Цената на литър бензин А95 в момента в столицата варира между 3.11 лева и 3.17 лева. Дизелът пък се търгува от 3.30 лева до 3.44 лева, предаде „DarikNews“.

Това означава, че цените на масовите горива вървят надолу. Преди около три седмици бензинът се търгуваше между 3.22 лева и 3.32 лева за литър. Дизелът пък вървеше по бензиностанциите от 3.36 лева до 3.48 лева за литър.

Един от потребителите е Виктор Петков. Той зарежда своя лек автомобил с дизелово гориво. Виктор счита, че цените в момента били нормални. Той използва и отстъпката от държавата в размер на 0.25 лева за литър и я намира за добра.

От своя страна Осман зарежда колата си с газ и не може да използва отстъпка. Той счита, че това се отразява много зле на неговия личен бюджет, още повече, че той се грижи и за дете.

Владимир също зарежда автомобила си с дизел като Виктор, но той не намира цените за нормални. Напротив. Според него те са много високи. Мъжът също не може да използва отстъпката от 0.25 лева за литър, защото колата му е фирмена собственост и няма право на такава.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments