Служител на железниците нападна снимащ влака турист

0
1444

Служител на железниците нападна снимащ влака турист. Нападението е заснето и качено в YouTube. Инцидентът се е случил на спирка Бъзовец, област Габрово. На него се вижда как човек снимка приближаващ влак, но това не се харесва на един от служителите.

Композицията спира и той слиза от нея. Връща се назад и напада човека, който снимка, като твърди, че той няма право на това, въпреки че е на обществено място.Ето и разказа на пострадалия:

„На 18/06/2020 на спирка Бъзовец чух приближаващ се влак и реших да го снимам. Служител на ДП НКЖИ ми изкрещя да не снимам, но аз продължих, тъй като бях на обществено място, а там такова изискване няма. Секунди след това въпросният служител се нахвърли върху мен и физически, събаряйки телефона ми на земята.
В това време и другите двама от влекача се присъединиха, като машинистът дори извади и метална тръба. След като не успях да си взема телефона, бях принуден да се кача с тях до следващата спирка – гара Кръстец, където сагата продължи още 4-5 часа… Името на служителят, който ме нападна и насилствено ми отне телефона е Светомир.“

До момента няма реакция по случая от Националната компания „Железопътна инфраструктура“.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments