Служебното правителство ще обсъди „Национална здравна стратегия 2030“

1
760
Министерски съвет
Министерски съвет. Снима: Искра.бг

Проект на решение за предложение до Народното събрание /НС/ за приемане на „Национална здравна стратегия 2030“ се очаква да обсъди служебният кабинет на днешното правителствено заседание, съобщиха от Министерски съвет /МС/. Точката е внесена по предложение на служебния министър на здравеопазването д-р Асен Меджидиев. Началото на заседанието е от 11:00 часа.

Премиерът и министрите ще обсъдят проект на решение за освобождаване на председателя на Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/ и за определяне на новия ръководител на агенцията.

Проект на решение за одобряване на протокола от второто заседание на Съвместната междуправителствена комисия между България и Северна Македония, проведено на 17 юли 2022 година в столицата, също е част от дневния ред. Правителството ще определи още състава на делегацията на България за участие в редовните годишни срещи на съветите на управителите на групата на Световната банка и на Международния валутен фонд, които ще се проведат във Вашингтон от 14 до 16 октомври.

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Бате Валентин
Бате Валентин
23 дни по-рано

Нищо няма да направят смислено, защото нямат въображение и са неспособни