Следващата седмица приключва част от ремонта на бул. „Стефан Стамболов“ в Бургас

0
76
Ремонт
Снимка: Pixabay

В края на другата седмица ще приключат част от ремонтите по булевард „Стефан Стамболов“ в Бургас, съобщи зам.-кметът по строителство, инвестиции и регионално развитие Чанка Коралска. Тъй като в обсега на дейностите попада автобусна спирка, която е важна както за междуградския, така и за градския обществен транспорт, ще се работи през нощта. Последният слой асфалт най-вероятно ще бъде положен в сряда срещу четвъртък.

„След това ремонтът продължава, като ще включва улица „Стефан Стамболов“ в участъка от кръговото на входа до булевард „Тракия“, другото платно на „Стефан Стамболов“ пред болницата и продължаваме към „Демокрация“ и „Булаир“, съобщи зам.-кметът.

Въпросните дейности ще продължат и през следващата година, тъй като проектът е до края на 2020 г. В момента улиците в града се подготвят за зимния сезон, като се правят кърпежи.

Що се отнася до проблема с паркирането в града Коралска обяви, че са създадени нови над 1200 паркоместа. В момента се довършват започнати обекти – паркинги на блок 15 и 16 в кв. „Изгрев“ и до блок 415 в кв. „Меден рудник“. На 20 октомври пък се очаква Върховният административен съд да се произнесе за планираното изграждане на нов паркинг на ъгъла на бул. „Княгиня Мария Луиза“ и ул. „Сливница“.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от