След убийството на малката Ани в Атина: Нямах лопата да я погреба

0
242
Ани Бакарджиева
Снимка: Фондация "Усмивка на детето"

„Не убих Ани. Намерих я мъртва у дома си и бях паникьосан… Исках да я погреба, но нямах лопата“.

Това каза днес пред съда бащата на 4-годишното момиченце, чиято смърт потресе преди четири години Гърция.

27-годишният баща на детето, чийто труп бе нарязан и изчезна без никаква следа, каза в показанията си на вторичния процес, че е намерил малкото момиче мъртво и в резултат на неговата паника пристъпил към зловещото си дело. От показанията му става ясно още, че е останал 20 часа до мъртвата си дъщеря в апартамента, в който живеел в Атина. Станислав Бакарджиев разказа още пред съда:

„Не исках да правя всичко това. Исках да сложа трупчето в чанта, но телцето беше камък и се счупи. Отрязах няколко парчета и ги хвърлих в боклука. Чу се, че аз съм канибал, че съм сготвил детето и съм го изял. Никога не се е случвало. Нямах повод да убия детето си … Не мога да си представя как баща убива детето си. Става една сутрин и убива детето си. Само луд би го направил и аз не съм луд.“

По думите му малката Ани е взела наркотици, които е намерил в дома си, тъй като бащата на детето и неговият съдебен обвиняем, който някога е бил съквартирант в дома им Насиф Ахметов или Николай, са са дрогирали, пише „Труд“.

„Не се извинявам на Бога. Извинявам се на дъщеря си. Знаеше, че я обичам … Нека дъщеря ми, ми прости. Не мога да докажа какъв баща бих бил, ако не бях наркоман“, заяви още той.

На делото присъстваше и майката Димитрина Борисова, която каза, че 27-годишният й приятел е обичал дъщеря им и е имал много добро отношение към нея.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments