След тримесечно издирване: Намериха тялото на изчезналия българин в Лондон

0
10848
Издирва се Валентин Качанов
Снимка: Атанас Чиков, Фейсбук

След тримесечно издирване 27-годишният Валентин Качанов беше намерен мъртъв в канал край град Грайс в Англия, съобщава Struma.com.

За последно Валентин Качанов е бил видян на 8 февруари в търговския център Lakeside в Есекс. Малко по-късно същия ден той е разговарял със семейството си в България. Няколко дни след това започна търсенето му, а на 7 май, източно от Лондон, в канал е открит труп на мъж. По-късно станало ясно, че той е на издирвания Валентин. Черната новина потресе съгражданите му.

Издирва се Валентин Качанов
Снимка: Интерпол

В началото на май беше арестуван 22-годишен мъж за убийството на младия българин. По-късно обаче беше освободен. Полицията съобщи, че няма „видими индикации за намесата на трети лица“, посочва BBC.

Починалият млад мъж е от гоцеделчевското село Долен. Той е заминал за Великобритания преди 4 години, за да живее и работи там.

Съкрушеното от мъка семейство няма пари да прибере тялото на сина си и затова близки започнаха кампания за събиране на средства, написаха приятелите му във „Facebook“.

„При събиране на нужната сума, ще обявим, за да се спре кампанията. Ако нещо все пак остане, ще бъде дарено за благотворителност, след като се покрият всички разходи”, пишат инициаторите.

Желаещите да помогнат може да го направят с превод по следната банкова сметка за България и от чужбина:

Рифат Качанов/ Rifat Kachanov
SWIFT: DEMIBGSF
IBAN: BG86DEMI 9240 1000 217808

PAYPAL: yuliya_kachanova@yahoo.co.uk

 

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от