След фурор в Мадрид и Лондон: Виктория ще пее за феновете на Евровизия в София

0
41
Sofia Eurovision Party 2022
Sofia Eurovision Party 2022. Снимка: Entiendo

Виктория, която представи България на Евровизия 2020 и 2021, ще вземе участие в международния концерт Sofia Eurovision Party 2022, съобщиха организаторите на събитието. То ще се проведе от 10-и до 14-и май в “The Steps” в столицата и ще събере на едно място артисти и фенове на Евровизия от България и цяла Европа.

Виктория, певица
Виктория, певица. Снимка: Entiendo

Двата полуфинала и големият финал ще се проследят на живо на конкурса Евровизия 2022, а финалната част ще бъде от 20:00 часа, където ще се проведе концертът на Виктория и български и международни звезди от конкурса. Билети за събитието могат да бъдат закупени на sofiaeurovision.com.

Виктория беше един от тримата артисти от миналогодишното издание на Евровизия, които получиха покана да пеят на промо концертите в Мадрид и Лондон. След успешно представяне на партитата от календара във Великобритания и Испания, нашата изпълнителка се завръща в България, където ще открие първото подобно събитие в страната ни – „Sofia Eurovision Party 2022“.

Радвам се, че българските артисти и всички музикални фенове в България ще имат възможност да се насладят на подобно събитие. Партитата във Великобритания и Испания бяха невероятни – събраха се хиляди хора, които просто искаха да се насладят на хубавата музика и да се забавляват. Пееха в един глас моите песни и това ме направи много щастлива. Срещата с почитателите на Евровизия е винаги много зареждаща. Сигурна съм, че в София ще бъде също толкова вълнуващо!”, сподели певицата.

„Sofia Eurovision Party 2022“ ще се проведе от 10-и до 14-и май. В неговата програма са включени специален концерт със звездите, тематични музикални вечери с хитови песни от конкурса, клубни партита и караоке, което ще даде възможност на всеки един да се докосне до магията на Евровизия.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments