Слави с втора публикация днес: Замислих се, добре бе, луд ли съм наистина?

5
2631
Слави Трифонов
Снимка: ПП "Има такъв народ"

„От коментарите под днешния ми пост разбрах, че много хора ме мислят за луд. Мислят ме за луд, защото съм върнал на държавата законно дадената на “Има такъв народ” партийна субсидия от близо 4 млн. лв. (при превода от следващото тримесечие ще откажем още половин милион лева и така ще сме върнали на държавата над 4,2 милиона лева). Замислих се, добре бе, луд ли съм наистина?“

Това пише лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Facebook. Това е втората му публикация днес, която продължава по следния начин:

„4 млн. лв. – това са ужасно много пари, които чисто по закон са получени като субсидия. Другите, които имат субсидия си ги взимат.

Е, имало референдум, на който 3,5 млн. българи казали, че субсидията трябва да е 1 лв. – голяма работа! Те могат да кажат всичко, но законът казва друго. Законът казва, че субсидията е 8 лв. Така че, дават ли ти – взимай.

Ето, например, Кирил Петков и Асен Василев се обявиха за почтени и за тях няма нищо непочтено в това да си взимат парите (равняващи се на милиони), въпреки че е имало такъв референдум.

Значи, ето така стоят нещата. Аз съм луд, защото поставям морала над закона и правя всичко възможно да си удържа на думата, а другите, които ви взимат парите, въпреки че ясно сте се изразили колко искате да им давате – те са нормални.

Поставете се на мое място. Вие бихте ли направили като мен? Каквото и да си отговорите, отговорът си е само за вас.

Но за публичните хора като мен, хората които носят отговорност за другите, отговорът е пред очите ви. Дали медиите го показват или не – няма значение. Интернет го показва. И вие ще решавате кой е почтен и кой е непочтен. Аз лично предпочитам да съм луд.“

Абониране
Известие от
guest
5 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Ангел
Ангел
1 месец по-рано

Ама народа е свикнал да го скубят и му е добре така. Другите опции не са му по вкуса.

Master MARINER
Master MARINER
1 месец по-рано

НЕГРАМОТНИЯ УЧИНДОЛСКИ ЧАЛГАР Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, ЛЪЖЛИВ И КРАДЛИВ, КОЛКОТО Е ПОЖАРНИКАРа „БУДА“-ла ☭ ….. ОТГОРЕ НА ВСИЧКО Е КРЕАТУРА НА ДРЪНДАРСКИЯ ЦИГАНИН ААМЕТ ДОГАНУУГЛУ …… ОТ ТУК НАТАТЪК УЧИНДОЛСКИЯ НЕГРАМОТЕН „ПОЛИТИК“ И ШАЙКАТА МУ ШЕ ГЛЕДАТ ПАРЛАМЕНТА ОТ КЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ, НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ

nenene
nenene
1 месец по-рано
Reply to  Master MARINER

е значи ти си за онези дето взимат е хай да ти е честит следващия Киро или нещо подобно

ИТН
ИТН
1 месец по-рано

Не си луд Слави-ти твойте милиони си ги взе по другия начин и пропиля шанса на България да тръгне по нормален път на развирие! Ти излъга избирателите си Слави и всички го видяха! Без да си бил сред оротестиращите и без да имаш каквото и да е участие в процеса, ти подведе хиляди хора с идеятаза ИЗЧЕГЪРТВАНЕ на токсичната партия на Буци и сам се превърна в мразен и прост лидер!

Отговор
Отговор
1 месец по-рано

О, тоя се посъбужда от време на време! Седнал да се пита луд ли е? Ами то от километри ти личи, бе, ненормалнико, че си някакво недоразумение,нещо като нищо на света, което се отърка до мутрите в зората на демокрацията,хареса ти мириса на пари, да, втурна се да свириш и пееш, но какво? – чалга!, и на всичко отгоре се помисли за Господ-бог, че опропасти една цяла държава с нелогичните си прояви и с вмъкването на някакъв неандерталец да ти играе по свирката в политиката/Африкансия, де!/…Не се чуди, не се май, а отивай за хапчета и колкото повече ти изпишат,… Прочети още »