Син на кмет от ГЕРБ нападна с пистолет депутат от „Възраждане“

1
605
Пистолет
Пистолет. Снимка: Pixabay

Син на кмет от ГЕРБ нападна с пистолет депутат от „Възраждане“, съобщиха от партията.

Днес народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен с пистолет от Иван Белишки, син на кмета от ГЕРБ в Панагюрище.

Таслаков е вторият народен представител от ПГ на „Възраждане“, който е бил системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са били сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са били реализирани.

„Призоваваме органите на реда да предприемат мерки, тъй като по улиците на страната ни се разхожда опасно лице, което може да застраши живота и здравето не само на народните представители, но и на други български граждани“, изразиха позицията си от „Възраждане“.

По информация от източници на „Възраждане“ срещу Иван Белишки многократно са подавани жалби, но МВР все още не са предприели мерки по тях. От партията посочиха:

„Дали има политически чадър над Белишки или безнаказаността, с която непрекъснато се сблъскваме в страната ни, действа в негова полза, нека си отговори всеки сам за себе си.“

Абониране
Известие от
guest
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Даниела Иванова
Даниела Иванова
10 дни по-рано

Понеже чета всякакви глупости .само да припомним . Ванката е , симпатизант и спонсор на ДБ. От младите и образованите ,затова е и активен участник в техните мероприятия и протести . Същия запали знамето на Русия в протест в подкрепа на Украйна !