Симеон Ставрев: ДБ ще се бори за постигането на мнозинство в Столичния общински съвет

6
56
Симеон Ставрев
Симеон Ставрев. Снимка: Facebook

„Васил Терзиев ще стане кмет на София, а най-голямото предизвикателство ще е постигането на мнозинство в Столичния общински съвет.“

Това заяви общинският съветник Симеон Ставрев от “Демократична България” в подкаста на Клуб Z, съобщиха от пресцентъра на партията. Той уточни, че най-важното е в местния парламент на столицата да влязат разпознаваеми хора, работили по проблемите на София.

Представителят на “Да, България” уточни, че вероятно всяка партия би могла да излъчи свой кандидат за кмет, но именно Васил Терзиев се явява като обединителната надпартийна кандидатура. По повод атаките срещу произхода му Ставрев заяви, че Терзиев е постигнал всичко сам, а внуците не трябва да носят отговорност за делата на предците си.

Симеон Ставрев подчерта, че обединението зад Терзиев е разписало и ще представи подробна управленска програма за София, която засяга всички сектори в града и предлага комплексно решение на различни проблеми.

Той уточни, че бъдещият кмет ще разполага с много лостове, но може да бъде ефективно ограничаван или задължаван от враждебно мнозинство в общинския съвет. Той напомни, че Йорданка Фандъкова разполага с огромна администрация и огромен бюджет за града, но не е направила почти нищо по ключови казуси за столицата, включително строежа на ясли и детски градини.

Абониране
Известие от
guest

6 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Сияна
Сияна
9 месеци по-рано

Никой няма да избере техен кмет на изборите!

Даниела
Даниела
9 месеци по-рано

Поредния мазен лъжец

Боян
Боян
9 месеци по-рано

Е точно тоя ми е тотално неразпознаваем…Прилича комсомолски секретар, лично вербуван от Прокопиев

Ивайла
Ивайла
9 месеци по-рано

ДБ са най-вредите в този съвет. На предните избори напълниха София с районни кметове еднодневки, които само забъркваха скандали и крадяха пари. Нищо друго не става от тази партия. За това ако гласувате за тях, да си знаете какво да очаквате, че ще се случи и да не се изненадвате и мрънкате.

Петър
Петър
9 месеци по-рано

ДБ и Борис БонБонев ще съсипят София, това е повече от сигурно.

Павел
Павел
9 месеци по-рано

ДБ са едни предатели, които се коалираха с ГЕРБ и ДПС и никога повече няма да получат моя глас.