Шофьор блъсна полицай, докато потушава спор между съседи в Гоце Делчев

0
262
Полиция
Полиция. Снимка: Искра.бг, архив

Полицай е пострадал, след като е бил блъснат от автомобил, докато през това време се опитва да потуши скандал между съседи в Гоце Делчев.

Полицейският служител е получил разкъснa рана и хематом на лявата подбедрица. Извършен му е медицински преглед на място, след което е освободен за домашно лечение.

Инцидентът е станал малко преди 19:00 часа снощи, когато в полицията е постъпил сигнал за междусъседски спор относно строително-ремонтни дейности на ул. „Димитър Ножаров“ в града.

Полицаите установили, че скандалът е между 47-годишен мъж от Гоце Делчев и негов роднина на 41 години от една страна и 40-годишен техен съсед.

Тримата мъже и двама полицейски служители се намирали в дясно на пътното платно, когато на улицата спрели неустановен към момента лек автомобил, който натиснал клаксона и заобикаляйки участниците в скандала продължил движението си и автомобил „Фолксваген Кади“, управляван от 63-годишен родственик на 40-годишния участник в спора, който потеглил и без да се опита да спре е блъснал в гръб единия полицай.

На водача на автомобила са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments