Шофирал ли е Ахмед без книжка и обвинен ли е несправедливо от полицията?

0
146
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Ахмед от Долна Митрополия твърди, че двама цивилни полицаи са го обвинили, че е шофирал без книжка и застраховка „Гражданска отговорност“ колата, която е собственост на жена му.

Бил засечен пред дома му на улица „Александър Стамболийски“ 48. Това се е случило във вторник в 10:30 часа.

По тази причина служителите са свалили регистрационните табели на превозното средство и му съставили акт. По негови думи наистина не е правоспособен водач, а автомобилът не е бил каран, защото е нямал сключена задължителната застраховка. Пред Искра.бг разказа:

Бях в жилището си. Дойдоха двама цивилни полицаи, които не пристигнаха с патрулна кола, а с най-обикновена такава. Заявиха, че съм карал без да имам право и без застраховка „Гражданска отговорност“. Това не е истина. Засекли ме на пътя. Защо тогава не са ме спрели?

Мъжът обясни пред екипа ни, че полицаите приложили и сила, за да премахнат номерата:

Използваха щанги и ножове, за ги извадят. Дори нямаха инструменти.

Допълни, че преди имал проблеми със закона. По тази причина се заяждали с него.

Те ме мразят! Имат ми зъб и искат да ме вкарат в затвора, защото някога съм имал провинения. Търсят информация за кражби и такива неща. Но аз вече не се занимавам. Ходя на работа. Променил съм се.

От Искра.бг направихме опит да се свържем с пресцентъра на МВР-Плевен, за да проверим информацията по подадения ни сигнал и да научим становището им по случая. В продължение на два дни никой не отговори на обажданията ни.

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от