Шишков иска спешна среща с институциите заради водата в Омуртаг

4
766
Арх. Иван Шишков
Арх. Иван Шишков. Снимка: МРРБ

Регионалният министър Иван Шишков е обезпокоен от напрежението в Омуртаг заради продължаващия от години режим на водата в града, съобщиха от Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/.

Арх. Шишков покани на спешна среща в регионалното министерство всички заинтересовани институции от областта, с които да разговаря и да се намери най-доброто решение, което може да успокои хората в Омуртаг.

Срещата ще се състои в 10:30 часа във вторник в МРРБ и на нея ще присъстват областният управител на Търговище Станимир Парашкевов, кметът на Омуртаг Ешреф Ефрефов, изпълнителният директор на ВиК Холдинга Ирена Георгиева, управителят на ВиК-Търговище Явор Миланов, както и представители на инициативния комитет „Вода за Омуртаг”.

Абониране
Известие от
guest
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Виолетка
Виолетка
2 месеци по-рано

Искаме вода да имаме по 24 часа!!!!От 50 години нямаме вода и се къпем със КАНЧЕ!!!!Искаме нормален живот,искаме Вода!Ние от град Омуртаг сме наказани и никой не ни чува,а сметките си плащаме редовно!Господа управляващи молим Ви да вземете през сърце нашия проблем и да го решите веднъж завинаги,защото и ние сме ХОРА, и ние искаме нормални неща“ВОДА“Предварително Ви Благодаря!

Meri
Meri
2 месеци по-рано

И да каже тоя гявол, от В и К къде са потънали парите от предходните проекти! Пълна ревизия назад във времето! Безсрамници, закопаха хубавото градче!

Хати
Хати
2 месеци по-рано

Искаме ремонта да се направи от фирми от чужбина !!!

Сирма Серафимова
Сирма Серафимова
2 месеци по-рано

Не сме обезпокоени,вече сме осакатени от този безводен режим!