Седмица на Егото през периода 11.03 – 17.03

0
7
Хороскоп. Снимка: Пиксабай
Хороскоп. Снимка: Пиксабай

Началото на седмицата ще бъде спокойно за всички представители, тъй като Слънцето е в зодия Телец и заличава ретроградния Меркурий. В средата на седмицата обаче астрологичният небосвод се заоблачава. Квадратът на Слънцето и Юпитер става точен в четвъртък сутринта в Риби-Стрелец, но влиянието му се простира върху цялата седмица в сферите и върху хората, които са му в тоналността. Дните около точните аспекти обикновено са бурни и остават отпечатък в обществената памет, защото и двете космични тела са свързани с егото. В края на седмицата ще ни радва водният тригон на Слънцето и Луната. Почивните дни дават чудесна възможност за разтоварване.

За огнените знаци ще е седмица на предизвикателствата:

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои седмица на изкушенията. Напрегнатият аспект между Слънцето и Юпитер се отразява най-вече върху вашите планове и близки цели. Проверете дали сте на правилния път, дали очакванията ви отговарят на реалността, защото има голяма вероятност за разминаване. Особено през втората половина на седмицата, когато ще се появят и добре платени изкушения. Сатурн слага юзди на вашата импулсивност, като ви кара добре да размислите преди да предприемете нещо. През тази седмица хармоничната му връзка с управителя на знака идва като мощна подкрепа. От нея обаче ще имате полза, ако подхождате с добри, почтени намерения.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и неделя.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои професионално ориентирана седмица. Луната в Телец е в съвпада Марс в зоната на кариерата, което това прави първите дни на седмицата активни и предизвикателни. Амбициите ви могат да ви поставят в условия на изолация, или конфронтация с колеги, или партньори. Бъдете внимателни и сдържани откъм саркастични забележки и коментари засягащи други хора. Надменно поведение сега би ви коствало много. При умело включване в ситуациите можете да извлечете големи ползи за себе си, и за екипа, с който работите. Бъдете смели и решителни, но се придържайте към добре направен предварителен план и съответен график.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, петък и неделя.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, предстои неспокойна седмица. Планетният управител е провокиран от квадрата със Слънцето и ретроградния Меркурий, което ви поставя в условия на самоограничения, за да запазите отношенията си с хора, на които държите. Склонността ви да се държите непринудено и да казвате каквото мислите точно сега няма да бъде добре приета. През втората половина на седмицата имате нужда от ясна стратегия как да постъпите в създадена не без ваше участие ситуация.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, петък, събота и неделя.

Хармония за земните знаци

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, седмицата започва с Луна в Телец. Това ви дава сила и амбиция за успех, още повече, че Луната прави съвпада с Марс от вашия знак, и включва рано хармоничния му аспект със Сатурн. Това ви дава сила да раздавате правосъдие, да решавате спорове, или да бъдете арбитър, но не и просто наблюдател. Вашата активност в събитията може да ви помага, но и да ви пречи да стигате до истината. А и вашите тайни не са защитени от разкриване. Ретрограден Меркурий в Риби в квадрат с Юпитер има такава склонност да „изкарва кирливите ризи“ на показ. Убедете се в правотата си, слагайте ситно сито на думите си, и строга редакция преди да ги пуснете в обръщение.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, седмицата започва с Луна в другия земен знак Телец. Вдъхновяващият съвпада, който тя прави с Марс ви мотивира за действие. Ще изпитвате потребност да се включвате във всичко, което ви заобикаля, да давате мнение, да наставлявате. Квадратът на Слънцето и Юпитер, в средата на седмицата, подвежда към прекаляване. Ретроградният планетен управител от своя страна няма намерение да ви предпазва от стари грешки, а напротив, ще ви вкарва в ситуации, в които да научавате поредния житейски урок. Избягвайте наставнически и безапелационен менторски тон в отношенията с хора от домашната среда, и с партньора. В края на седмицата имате подкрепа да задействате проект, касаещ личностно развитие, повишаване на квалификацията, или такъв свързан с командировки и контакти с хора отдалеч.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, събота и неделя.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, седмицата започва със съвпада на Луната и Марс в другия земен знак Телец. Едно напомняне за романтичната страна на живота, и че има случващи се неща извън работата. В зоната на комуникациите ретроградният Меркурий създава раздвижване със съвпада си със Слънцето и активното участие в неговия квадрат с Юпитер. Така при някои самолюбието може да бъде накърнено от върнат за поправка проект, разработка, отчетен доклад, или друго, преминало през ревизия или предстоящо да премине. В общуването с околните силно се намесва теорията на вероятностите, дали, кога, как, с много неизвестни. Ще ви се налага да влагате много от вашето пословично търпение, за да удържате позицията си. Втората половина на седмицата е зона на влияние на чудесен аспект между управителя на знака и Марс. Тригонът Марс-Сатурн ви помага да внесете ред в хаоса, да си подредите мислите и работното място, да отсеете важното от дребното, и да набележите адекватна стратегия за справяне.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и събота.

Въздушните знаци ще бъдат активни

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, предстои динамична седмица. Луната е във вашия знак от вторник след обяд. В сряда и четвъртък ви прави съпричастни с всичко, което идва от аспектите на планетния управител. Ретроградният Меркурий прави съвпада със Слънцето и квадрат с Юпитер, и заедно с Луната от вашия знак е активен участник в планетната конфигурация двоен квадрат. Затова в средата на седмицата е препоръчително да бъдете много внимателни в общуване с околните, особено с колеги и работодатели. Възможни са недоразумения, разминаване в информация и очаквания, конфликти на работното място, претенции от шефове и клиенти, завишен контрол и санкции. „Не дърпайте лъва за опашката“, мерете си приказките и стойте далеч от конфликти. Ако пък решите да се включвате, въоръжете се добре. С Истината. Не давайте път на лъжата, тя е плаващ пясък, който ще ви повлече.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, събота и неделя.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, началото на седмицата е емоционално активно. Луната в Телец прави квадрат с планетния управител и съвпада с другата планета, свързана със страстта и емоциите – Марс. Така, някои ще се окажат центъра на интрига, клюка, скандал, разкриване на тайна. Понякога, когато двама се карат -трети печели, и вие може да сте този печеливш. Разногласия в работната среда може да доведе до някои важни промени там. Някои предложения заслужават да им обърнете внимание, стига ада се вместват във вашите планове за близкото бъдеще. Повече от всякога сега ви е нужен баланс, за да си избистрите визията за основните житейски параметри в настоящия момент. Бъдете внимателни, ако сте на път в сряда и четвъртък. Краят на седмицата ви носи повече яснота и спокойствие.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, сряда и неделя.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, седмицата започва с Луна в другия неподвижен знак Телец. Съвпадат и с Марс задава известно напрежение в домашната среда в началото на седмицата. Венера от вашия знак обаче ще ви помага да балансирате противоречията с близките и да намирате верния тон. Не така стоят нещата в средата на седмицата, когато се увеличи влиянието на квадрата на Слънцето и Юпитер. Нечие самодоволство, демонстрирано в социалните мрежи, може да ви дойде в повече и да предизвика вашата остра реакция. Общуването с приятели може да е свързано с емоции, на които не бихте искали да дадете път за изразяване. В края на седмицата ще имате нужда от повече яснота, и от план за действие.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, събота и неделя.

Водните знаци не трябва да бъдат самонадеяни 

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, предстои ангажирана седмица. Работа, работа и пак работа. Всичко, което касае настоящата ви дейност е предмет на осветяване и обсъждане. Намирате се в Юпитеровия период на личната си година, най-активния по отношение професионалната изява. Но не всичко, което блести е злато. Излишната самонадеяност, че знаете всичко, и че можете всичко, ще ви постави в условия на проверка през тази седмица. Както и близките планове, особено тези свързани с пътувания, образование и комуникация с държавни институции. Бъдете сдържани както с обещанията си, така и с планирането на неща касаещи партньора, и партньорството. В петък и събота Луната е във вашия знак в хармонична връзка със Слънцето и това са добри дни за балансиране на енергиите, за творчество и реализация.

Благоприятни дни през седмицата – понеделник, вторник, събота и неделя.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, седмицата започва с Луна в срещуположния знак Телец. Съвпадат с Марс, който се движи там, може да създаде в началото на седмицата известно напрежение в партньорските взаимоотношения от желанието ви да задвижите някои процеси, които намирате за застинали. Ретроградността на Меркурий е в състояние да ви вкара в стари вражди и отношения. На фона на квадратурата Слънце-Юпитер всяка проява на самодоволство, разхищение и непочтеност, ще бъде отчетена и санкционирана. Ще ви се наложи да се справите с реалността по отношение финанси, бюджет, задължения. Както и да преосмислите някои бъдещи планове, и тяхното материално обезпечаване.

Благоприятни дни през седмицата – вторник, сряда, петък, събота и неделя.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, предстои подвижна седмица. Вашият знак е в центъра на важни събития. Ретроградният Меркурий има грижата да ви припомня стари грешки, и нови такива, да ви държи в течение за неуредици и безпокойство, в които имате някакво участие. Слънцето в знака в квадрат с Юпитер носи риск от прекаляване, преувеличение на заслуги, или придаване твърде голямо значение на някого, или на нещо. „На страха очите са големи“, затова колкото по-спокойно се отнасяте към случващото се, толкова по-лесно ще преминете през него. През втората половина на седмицата хармоничният земен аспект Сатурн-Марс ще ви помогне да намерите по-бързо равновесие и стабилност, за да обмислите своята стратегия за справяне.

Оставете коментар

avatar
2000
Фото и видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от